2 svar to “Please Understand This Is Who I Am”

  1. halloooou stumpan, Jag vägrar fejan ifall du undrar varför jag inte spammar ditt fb-flöde med ”viktigheter”. Hör av dig nån dag om du har lust så kan jag ringa upp. Kramhögar!

  2. Jag undrar vad folk inte förstår? Jag tyckder det är och borde vara självklart för alla att må dåligt inte är självvalt och att det är helt ovidlommande om andra också mår dåligt. Ingen blir lyckligare av den vetskapen. Inte heller går det att ”rycka upp sig” när man mår dåligt. Det enda som kan fungera ett litet tag är att inte visa det. Tyvärr tolkar då folk att man lyckats. Inte heller förstår jag varför inte alla ser det självklara i självskada, som att skära sig eller låta någon använda ens kropp. Det handlar ju om att förflytta det onda i själen till något hanterbart, kroppslig smärta i stället. Varför tycks det vara så svårt att förstå…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: