~Eldfödd~

Jag är den som överlevde.

Jag är den som tog mig igenom elden, och kom ut på andra sidan. Sönderbränd. Svedd. Sotig. Men levande.

Jag är den som fick trettio tusen volt igen kroppen och fortfarande står upp. Jag är den som sjönk till havets botten och som tog mig upp till ytan igen. Jag är den som sveptes med av tsunamin och sköljdes tillbaka upp på land. Jag är den som rovdjuret slöt sina käkar om, och jag är den som lyckades fly. Jag är den som undkom med nöden i behåll. Jag är katten med nio liv.

Jag är fröet som grodde emot alla odds. Jag är ogräset som växte sig igenom betongen. Jag är den som balanserade på kanten men inte föll ned och slog ihjäl mig.

Jag är offret som reste sig upp. Jag är blodet som torkade och såren som läkte. Jag är den som fick livet tillbaka.

Jag är den som inte bara tog mig igenom elden; jag är den som förvandlades i elden. Jag är den som brann upp, och föddes på nytt i lågorna. Jag är den som kom ut på andra sidan i en ny skepnad, i en ny form.

Jag är nyfödd styrka. Jag är ren självbevarelsedrift. Jag är den råa urkraften som har vaknat ur sin slummer.
Jag är rädslan omvandlad till mod. Jag är adrenalin och kamp och vägra ge upp. Jag är livsvilja. Jag är blodet som kokar i ådrorna. Jag är kolet som glöder. Jag är livet som lever. Jag är hjärtat som brinner. Jag är glöden som aldrig falnar.

Jag är den som föddes ur elden.

Jag är livet

andra sidan.

🔥

~ av S på mars 6, 2019.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: