Sisters In Arms

Jag har blivit upphittad, och uppfångad, av en ny möteplats på nätet för oss som känner oss psykiskt utmattade och utmanade. Som ett forum, en plattform, där man kan mötas och dela sina erfarenheter, tankar och känslor. Kom och var delaktig!

http://sistersheavilyarmed.blogspot.se/ ”-en plats för de psykiskt utmanade och därmed även kemiskt utmanade av läkemedel samt de övriga samhällets utmanade; utstötta att samlas å, äsch i bloggen står det hur det funkar”

 

Så jag andas in och ut medan jag smälter tankarna kring orden som trängs och vill mötas mellan två hårda pärmar. Jag har inte glömt! Jag vågar bara ännu inte tro att jag faktiskt skulle kunna…

~ av S på september 19, 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: