”En bok. Du borde skriva en bok.”

Neurotic Kitten kommenterade mitt senaste blogginlägg; ”En bok. Du borde skriva en bok.”

Och ja. Jag tror att du har rätt. Kanske är det dags nu. Att få ur sig alla orden som stockar sig i halsen och mullrar i magen. Att spotta ut dom sida upp och sida ner på tomma worddokument, låta orden läka trasigheten som jag klammrat mig fast i. Livrädd för vem jag skulle vara utan att vara söndrig och halv. För det är väl så, att vi är alla så mycket mer än våra sjukdomar och diagnoser. Vi glömmer bara bort det ibland, i alla fall jag. Och tror att jag inte kan existera utan det trasiga, fastän det är utan det som är helt jag inte kan existera. Det kanske är dags att inse det nu. Och använda mina minnen och ord till något som för mig framåt snarare än bakåt.

Vågar jag?

~ av S på september 15, 2012.

Ett svar to “”En bok. Du borde skriva en bok.””

  1. Börja skriva. Funkar det inte, om inte orden gör som du vill eller om du mår allt för dåligt – stäng av datorn och fortsätt senare. Och om senare är i morgon, nästa vecka, eller nästa år avgör du själv. Men du har en helt unik röst, ett språk som inte liknar någon annans. Det kommer till uttryck här i bloggen och om det en dag också kommer till uttryck i en bok – det skulle göra världen till en intressantare plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: