En ny hobby eller ätstörning here I come

Jag har hittat en ny hobby, som jag kan roa mig med för att skada mig själv. Utan att det syns. Är inte min destruktiva ådra uppfinningsrik eller vad?! Människor bli ju ledsna om jag skadar mig själv synligt, när det blöder eller blir blåmärken på huden, men nu har jag hittat ett nytt sätt. Här kommer det… (tadaa!) Jag hetsäter först, för att sedan peta ner fingrarna i halsen och försöka kräkas upp alla onödiga kalorier som jag tryckt i mig av oförklarlig anledning. Och om det inte räcker så kan man alltid ta lite laxermedel, för säkerhets skull  liksom. Det räcker inte ens med att svälta sig själv, nu ska jag bli bulimiker också. Ätstörning here I come! (Och det här passar dessutom otroligt bra ihop med all träning jag ägnar mig åt, oj vad energi jag får över för träningen nu!) Så jag har alltså nått ett nytt lågvattenmärke. Hipp fucking hooray för mig.

~ av S på april 12, 2012.

6 svar to “En ny hobby eller ätstörning here I come”

 1. Blir så ledsen över att läsa sånt här, det fungerar ju inte i längden. Men förstår exakt varför man gör det. Alla destruktiva sätt är bra sätt, det är ju så man tänker i ett sånt här läge. Jag hoppas bara du en dag kan ta bättre hand om dig själv, för det är du värd. Jag har följt din blogg länge men aldrig kommenterat. Ta hand om dig själv, så gott det går… Kra,

 2. försök låta bli. det är inte värt det. du vet det. egentligen.

 3. jag försökte hitta din e-mail men here it goes,
  vill du vara med och se om detta kan leda någon vart?
  sen jag själv började blogga och kom in i sfären så är din blogg en av de som rört mig mycket
  titta in och let me know
  ja, den är bara påbörjad och tänkt att byggas med medlemmar som dig
  http://sistersheavilyarmed.blogspot.se/

 4. Jag har verkligen försökt, men kan inte spy upp det jag äter, så jag kör på att inte äta alls istället och gå långa promenader 🙂 Fin hobby, oh yes!

 5. ledsen att läsa detta, men kan inte dömma.
  hoppas det blir bättre.

 6. Jag orkar inte heller längre, allting gör så ont. Livet gör så ont. Fick min diagnos för ganska exakt ett år sedan. Smärtan är nästintill outhärdlig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: