www.babyborderline.com

 

 

http://www.babyborderline.com

 

Köpte till slut lös min bloggdomän från wordpress i ett infall av entusiasm och okunnighet. Trodde att det skulle gå att designa och redigera sidan lite mera effektivt och personligt, men istället fattar jag ännu mindre än förut. Bla bla CSS, typekit, bla bla browse font, bla bla, xhtml, blah, dumma dator. Men nu funkar http://www.babyborderline.com som egen bloggdomän, men även babyborderline.wordpress.com tycks fortsätt leva så det är väl inga större förändringar annat än att jag slipper skriva in wordpress i webbläsaren. Men det spar väl en sekund eller två så det känns ju meningsfullt och definitivt värt dom 674 kr jag tvingade T att låna ut under mitt anfall av vanmakt när jag ville ha någonting att sysselsätta ångesttankarna med. Synd bara att skulden ekar i bakhuvudet: Bra val. Ekonomiskt och så vidare. Duktigt! Du som har så MYCKET pengar att röra dig med. Lyckat, just det, lyckat!

Men då har jag in alla fall något annat att tänka på än mina favoritmyndigheter och alla skulder som tycks leva sitt eget liv. Skrev ut ett kontoutdrag från min bank igår och upptäckte att jag får 10800 kr i sjukpenning men ändå har jag bara, som vanligt, fått 1500 kr denna månad att leva för. Och skulderna, ja dom är från sergel och visma för obetalda sjukhusräkningar (dvs besök hos läkare och terapeuter, akuttandvård etc) trots att jag borde ha uppnått kvoten för frikort i oktober. Och givetvis kronofogdeavgiften för CSN-lånet som borde fått nedsatt årsbelopp och vara avbetalat i somras nångång. Men vad hjälper det, när ingen är intresserad av att läsa mina svart-på-vitt-papper om hur min Goda Man sköter min ekonomi exemplariskt. (Och jag har fortfarande inte råd att hämta ut mina medicinrecept, hur fan ska jag få tag i 2500 tills i veckan? Stjäla en ponny? Sälja bakpulver på gatan? Råna Konsum?)

 

”I never wanted to be different; I just wanted to be me.”

~ av S på mars 12, 2012.

4 svar to “www.babyborderline.com”

 1. Hej,

  Jag undrar om jag skulle ha anmärkning hos kronofogden och samtidigt en god man som sköter min ekonomi, kan denne ansöka om delbetalning för mig då jag äter medicin på daglig basis? Det är medicin som jag behöver för att överleva och det skulle snabbt gå upp till högkostnadskyddet 2200 kronor.

  Svar:

  Hej,

  Det går bra att lämna in en ansökan och då ska din Gode man ha med sig ett intyg på att han/hon är God man samtidigt som ansökan görs på Apoteket.
  Vi kan inte svara på om krediten beviljas förrän ärendet har gått igenom kreditkontrollen.

  Med vänlig hälsning
  Madeleine Lindstedt
  PayEx

 2. Kram

 3. Du skriver så bra!
  dessa skulder fy farao för dem och fy farao för människor som mer stjälper än hjälper.

  Hoppas det ordnar sig på något sätt ändå för man vet aldrig…(kanske ett under sker)

  Kram till dig

 4. Hejsan!
  Vi håller på starta upp en ny sajt för personer med psykiskt ohälsa. En sajt som är mer sammankopplad till ”bloggar” om psykisk ohälsa. Vi söker bland. skribenter som gärna vill ha sin blogg liggandes i menyspalten och få djupa och viktiga inlägg publicerade på startsidan titt som tätt. På så sätt uppmärksammar vi Anhöriga och liknande.

  Många känner sig oftast ensamma i sina diagnoser. Målet är att skapa mer förståelse, ge ut vettig information, få folk att läsa om hur vi verkligen känner oss (inte bara läsa all info på nätet och utgå från att alla med diagnosen är likadana)

  Har kikat in din blogg och den skulle vara perfekt! Vi har dock förståelse för att detta är ett känsligt ämne som man kanske inte vill dela med sig av (frivilligt).

  Om detta låter som något för dig så ska du: skicka ett mail snabbt och döpa det till Skribent. Där svarar du mig om du vill vara med och synas lite extra och vara en av de som vill dela med dig till omvärlden och ge mer inblick och förståelse. Skriv med din bloggadress så jag snabbt kan lägga upp dig i menyn.

  Angående uppdatering och liknande: Det ända du som skribent behöver göra är: Att ca 2-3 gånger i veckan se till att skicka en länk med det inlägget på din blogg du vill dela med dig av. Sedan sköter vi resten. Du kommer inom kort hamna på första sidan på hemsidan med ditt inlägg och en länk till din blogg.

  På det här sättet så hjälper vi din blogg på traven, samt att du hjälper andra i samma situation som söker förståelse och svar.

  Hoppas jag inte tagit upp din tid / Ha en fin dag och ta hand om dig.

  Angelica / webbredaktör – Borderline.n.nu
  Borderline Bloggen – Borderline.webblogg.se
  Mail: border_line@live.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: