Jag låtsas att jag är fri

Jag är inte som andra. Inte någonstans. Och ja, jag har svårt att acceptera det.

Min värld bara fortsätter att rasa, bitar av ett liv som trampats sönder i kras. Och jag, jag hör ju inte hemma här, mina vingar har blivit för trånga, jag har växt ur mina ärr. Så bakom den stängda dörren, när Du går, jag skriker högt, jag dansar mig stolt, jag hoppar sönder dina ord.  Det är ju bara Ni, Ni, Ni som inte förstår, hur jag andas i tomrummen mellan taktslag, att jag dödar Dina dyra 500 watts högtalare med vansinnig panik, och gråter, springer, dansar, dansar, dansar för mitt liv. Well I’ve heard that the devil is walking around, I sold my soul way down in the dirt. Det här är jag. Medan svetten rinner nedför mina ben. Det här är jag.

Och jag dansar mig svag men stark, begraver all stirrig hysteri, pressar några bleka andetag mot balkongrutans glas och skriker det tystaste jag kan att Det är ni som inte förstår, jag vill inte vara kvar här mer! Det måste finnas någonstans där jag kan vara bra, där min tankar inte trasslar in sig i högmod och skuld, det måste det finnas, det måste jag få tro. Men här får jag inte plats, jag är inte som Ni, och jag kommer aldrig att bli. Mina drömmar vill flyga högre- men inte här, bakom bröstkorgen bultar allt det som inte får plats. Så jag sluter ögonen, jag flyger bort (vi tar den en gång till va?) Igen, igen, igen, jag låtsas att jag är fri;

Going out on the street again with open arms and fists
Sweating out all the whiskey tommermaend
And the pain that comes with it
But we know who we are and more
Protectors of this band – oh oh oh oh
And we know we’re not alone anymore
We got supporters in this rock’n’roll band

This song’s for all the ones who’s singing out loud
Yeah! We make a lot of noise
Refuse to sit down and be tamed
We still think that we owe you some
So we’re making a lot of noise
We sing it out loud we sing it out proud

We thank you people for being around
Supporting Volbeat with love and hell fire
Gu’fanden do we care
You’re all our brothers, sisters and our babies
So when you sing this song out loud
Remember it’s for you, for helvede we are proud
Let’s all have a beer you’re all our brothers, sisters and our babies
(Volbeat- Thanks)

So we’re making a lot of noise,
We sing it out loud we sing it out proud!


Igen, igen, igen, jag låtsas att jag är fri.

~ av S på september 14, 2010.

2 svar to “Jag låtsas att jag är fri”

  1. usch vad hemskt du har det ): önskar alla kunde slippa känna sånhär.

  2. Det blåser en vind särskilt för dig som allt har sitt pris, men du dundrar fram som enda option, inte alltid trotsigt men ibland fast ibland som en vante hjälplöst och ändå når du inte förtvivlan som kunde vara att vara äkta men hammarslag hammarslag kyssar hammarslag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: