Förräderi, förräderi, självbedrägeri

hela jag är paralyserad, muskler vill inte följa, kropp vill inte vara upprätt. den är en lealös. cut of my hands. men ingen jävla medicin. nej lyft ditt jävla vapen och fire away. i sanden, blodet torkar inte, nej.

jag är vit som snö. try everyting you can, it just takes a little time. jag går isär. mitten av aj. boll, knöla boll ihop. snäll boll. sams bara. bara sams. glad. vi kan vara glada. prata med ord i halsen, inga bokstäver på skärm, ord på tungan. nu. det blir väl bättre då? det blir det väl?  just be yourself. sams, ingen arg. snälla, ingen får vara arg. inte på mig, jag törs inte.

eller, let’s get killed now.

självhjälpt vandalisering mot min fysik. laga med trasigt. gräv ett djupare hål, ramla, ramla. en massaker i vandaleri. arrestera, för fan jag är fylld av antagonistisk antipati, en farlighet för kropp och själ. men tiden står till. och det är som vanligt. dubbelvikt av slut på krut. ingen emfas. det är slut på balans, stadgan är tom. jag håller i bordet men stupar ändå ovanpå.

förlåt, jag har tusen förevändningar, urskuldar oss allt. ge mig nåd, absolution, benådning. min smärta är din, och den är sönder i kanten.  jag kryper, jag ålar, jag pressar hundöronen mot hjässan, ser du inte hur undergiven jag är, jag är världens lydigaste hund.

But it hurts to sing this song. Så jävla ont.

Trampar mig själv i ansiktet, på kinden. Hahaha. Ner i dammet din djävul, det är dit jag förtjänar. We love each other to sadness that’s why this have to end. Ingens ord kan laga ihop hålet där djupt in, jag lyssnar, jag nickar, jag håller med, men hjärtat håller andan, det är obstinat. Och jag ljuger mig själv i ansiktet. Innan jag tar till flykten bakom en charad. Why do you want me? We are hurting each other. Blame it on fate.

Först. Han skriver, han skriver, han skriver att jag ska dra åt helvete. Jag kan glömma hund. Jag kan glömma allt. Och Han har träffat En Annan. Han ville bara berätta det. Och att jag har nåt sjukt jävla behov av att träffa tjugoåringa killar, Hans Nya Tjej däremot, Hon är tycker om bara Honom, Hon skiter i alla andra killar.

Och AJ i hjärtat, i inuti. Hon, Den Nya är bättre, bättre, bättre än jag, för Hennes skull kan Han hålla sig från sin alkoholstinna älskarinna, åtminstone en helg. Jag hamrar själen gul och blå, Hon är bättre, bättre, bättre. Jag är dålig, sämre, sämst. Det är mitt fel att Han var mindre snäll mot mig, jag satte ju ribban, så som Den Nya aldrig skulle göra. Hon är en God Människa, till skillnad från mig, Hans psykopatiska Före Detta notoriskt bekräftelsetörstande egoistiska hora. Det är kniven i lårmuskeln som långsamt vrids om, varv på varv. Varför säger Han det till mig? Varför?

Och sedan, jag får komma och hämta hund plötsligt. Han säger att Han älskar mig. Att Han inte kan sluta tänka på mig. Han är en lögn. Eller är det bara synd om Honom?

Förräderi, förräderi, självbedrägeri ekar det inuti huvudet när jag tar på mig jackan.

~ av S på mars 22, 2010.

Ett svar to “Förräderi, förräderi, självbedrägeri”

  1. Äckliga, äckliga jävel. Hoppas att hans nya tjej är lika äcklig och smutsig som honom, något bättre förtjänar han inte. Det är inte du, det är han! Snälla tro på mig, tro på oss, jag vet att vi är många på din sida. Du kanske satte ribban för lågt för att du var rädd för att bli lämnad men jag skulle hellre vara du än o vara ett äckel som utnyttjar någon som är rädd för att bli lämnad. Snälla tro inte på honom, gå inte tillbaka till honom. Välj inte honom, välj dig själv! Bara en gång, säg nej till honom. Välj inte honom och se sen hur det känns. Och försök att tänka på just NU! känn hur det känns, vilka tankar som går runt. Tänker du: Vad ska jag göra nu, utan honom blir allt värre? Ifrågasätt då de tankarna, de har INGET med verkligheten att göra, verkligheten är NU. Känn hur det känns och kolla om du verkligen blir mindre av att lämna honom, av att bli ”själv”. Blir den du är mindre för att du och han inte är ett längre?

    Önskar jag kunde GÖRA något för att hjälpa dig..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: