JAG KOMMER DÖ. DÖDÖDÖ.

Ångest. Nej, nej, nejnejnej. NEJ! Sluta! Jo, nej, jo, nej, jo. Ful, ful, ful. OCH ÄCKLIG, jag är äcklig. Och jag är självisk. SJÄLVISK. Ett stort jävla ego. Tänker inte på andra, bara på mig själv. En DÅLIG MÄNNISKA. EN DÅLIG MÄNNISKA. Och fet, fetfetfet. Jag är så äckligt fet och ful. PATETISK. Jag hatar mig. JAG H-A-T-A-R MIG! Hatar, avskyr, FÖRAKTAR! Värdelös. Och dom hatar mig, ALLA hatar mig. Skrattar bakom min rygg. Hahaha. Jag är så patetisk, så förbannat jävla patetisk och SVAG. Håll käften och sluta snora! Jag HATAR mig!

Och sen mer ångest. Jag dör, JAG DÖR FÖR FAN. Jag kommer dö, jag måste dö. Jag STÅÅÅR INTE UUUUUT! Jag HATAR, HATAR, HATAR MIG. Allt jag gör är FEL, hela jag är FELFELFEL! Och jag skäms, jag tror jag är bra fast jag är bara värdelös och FEEEL! Jag är så patetisk, en DÅLIG MÄNNISKA. Världen vore bättre utan mig! OCH JAG KAN INTE ANDAS! Bröstet är en hård jävla knut, omöjlig att lossa. Jag kommer dö. JAG KOMMER DÖ. DÖDÖDÖ.

 

Och värst av allt är skammen.

~ av S på oktober 28, 2009.

4 svar to “JAG KOMMER DÖ. DÖDÖDÖ.”

 1. Klart du kommer att dö, det kommer alla…
  Men det behöver inte betyda att det sker nu, eller att man behöver göra något åt det själv…
  Right ?

  Kämpa !

  MvH Eriiza

 2. *styrkekramar* Gumman…det låter jobbigt, men kämpa på! Och du vet var jag finns…

 3. Cyber kram till dig!

 4. Nej. Världen vore inte bättre utan dig. Jag är rätt säker på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: