Älska mig

Bortbytt. Utbytt. Avbytt. Mot en flaska vin eller två. Jag är mindre värd än en starköl.

We love each other ‘til madness. We love each other ‘til sadness. What’s the use to pretend? That’s why this have to end.

Här är platsen för ärlighet, befriad från lögnens illaluktande svarta galla. Mitt sinne är psykopatiserat, jag krossar tårar mot asfalten. Jag lindar in mig i tvångströja med munkavle. Men här skriver jag min sanning, jag skriver den i smärta och förtvivlan. Det rasar i bitar, alla klossar ramlar ner i golvet. Igen, för fan, igen. Ska det aldrig bli tyst inuti, ska smärtan aldrig avta?

Jag har kommit att hata min person. Arbetat mig upp mot det rena, starka hatet. Fy fan, om jag bara hade haft pengar, då hade jag köpt mig en enkel biljett in i sömnen. Allt jag tar i, det blir svart, nej rostigt, nej ruttet. Jag lever inte ett liv, jag ser livet levas med mig som dålig statist. Och jag är för jävla duktig på att tycka synd om mig själv. Som vanligt, det är så jävla synd om mig. Och inte har jag ägnat barnen i Afrika en tanke heller.

Och jag älskar Honom. Jag vill så gärna vara Honom till lags, vara så som Han vill att jag ska vara. Men för fan, det går ju inte. Jag gör ju bara fel, fel, fel. Jag försöker, Gud ska veta att jag försöker, men jag stupar alltid på mållinjen i en trasig hög av gråt. Jag vill, jag vill så gärna. Visa, bevisa, vinna förtroende. Sudda ut mina svarta horn. Snälla, snälla, älska mig. Älska mig.

 

Suppose I don’t love you.

~ av S på september 16, 2009.

4 svar to “Älska mig”

 1. Va stark gumman…
  Du är älskad, du ska bara se vilka som är värda att älskas av dig.
  Jag tror inte att han är det.
  Tror du?
  Ger han dig kärlek?
  Ger han dig styrka?
  Ger han dig trygghet?
  Snälla, gör dig fri, låt någon älska dig som är värd att älskas tillbaka.
  Ta hand om dig själv o dina känslor i första hand.
  Du är bra!
  Kram

 2. ”Jag vill så gärna vara Honom till lags, vara så som Han vill att jag ska vara. Men för fan, det går ju inte.”

  Nej, det går inte. Det går inte att vara som han vill att du ska vara – för i samma sekund som du är det kommer han vilja att du är något annat.

  Du kan springa in i väggen tretusen gånger men han kommer be dig göra det lika många gånger till. Det enda jag vet är att du till slut kommer springa igenom och ut på andra sidan. Bort. Långt bort.

  Finns det någon (inte Han) som du kan släppa in? Någon annan som kan se dig. Som inte dömmer eller tycker. Finns det någon som kan hjälpa dig igenom?

  En psykopat förvrider hjärnan på en, skruvar världsbilden och varenda minsta lilla detaljs som finns i den. En psykopat gör så att man tror att man är galen. Nej, man ”vet” att man är galen.

  Och det är inte du som är psykopaten – för var det du skulle du må tipp topp nu och vara helt nöjd med det du åstadkommit. En psykopat tycker inte synd om sig själv för de har inga känslor, bara begär efter andras.

  Trust me – I know.

  Skydd och styrka
  a.

 3. för att citera mig själv:
  ”för sömn är den sista friheten vi har”

  Vet du, jag har vart beroende och så som jag tolkar det så är Han oxå det, sålänge som man använder sig av den substans som man är beroende av så har man bara den substansen som kärlek. Drogen, även alkohol räknas in där, äger än även om man inte vill och jag vet att alla mina förhållanden sprack, för att jag var så kär i drogen…
  Jag vet inte hur det är för honom, dig eller så.. men droger kan fucka till allt rejält.
  Jag tycker du är för fin för amfetamin och spanskt lantvin…

  kramar Linn

 4. AjAJ..jag var där..är inte där längre..ville att han skulle älska mig..men han älskar sin flaska..tänk att det tog mig 18 år..låt han inte ta detta från dig..ta hjälp…det går..gör ont men går..o du går så mkt starkare ur det..tro mig..som inte trodde på ngt..
  Kram Millan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: