”Du har knullat med honom, var det skönt?!”

Jag förstår inte, jag förstår inte. Jag erkänner att jag är en fruktansvärd människa, en demon i människokläder. En svavelspyende ondska av patetiska delar i stål. Bara skalet på en spillra av liv. En skärva av vidrighet.

 

Hans ord. Hans ord är dagen sanning. En subjektiv parallell till den verkligheten där jag vistas dag som natt. Jag lyssnar till Hans raspiga röst genom luftens ljudvågor och drunkar i innebörden. Kapitulerar för orden, som river upp min vita hud och lämnar öppna revor ända in till ben och brosk. Skinnet skalas av, skållas, lämnar bara skelett kvar. Jag skriker tre fot ner i jord och mull, ett fängelse av trä och sammet, knotiga fingrar i kors över bröstet klädd i finaste av kläder, insjunkna kinder utan spänst. Mörka fläckar av ansamlat och stillastående blod. Tidens tand äter upp min själ, bit för bit.

 

”Du är ett jävla äckel! Hur fan kan du behandla mig så?”

-Jag vet inte. Jag vet inte. Förlåt mig. Förlåt.

”Ligg med dina karlar mest du vill! Du är ett stort jävla svin som bara utnyttjar andra!” 

-Men…

”Jag är så förbannad att jag vill slå in skallen på dig!”

-Men, men, jag ville bara träffa en kompis. Det är ju F’s pojkvän.

”F är en idiot, hon måste ha fel i huvudet.”

-Hon är min vän. Jag skulle aldrig göra nåt med hennes pojkvän. Aldrig.

”Du hittar alltid nånstans att fara, du har varit med varenda karl i hela kommunen.”

-Jag har inte varit med nån annan än dig. Jag älskar dig.

”Jag försökte stoppa dig, det gick inte. Du är äcklig, du behöver vara med killar, få deras uppskattning. Du har knullat honom, var det skönt? Vad ska jag tro?”

-Jag har inte legat med nån. Nej. Nej!

”Jag kan inte stoppa dig, du måste ha en karlkuk i ditt jävla arsel! Jag hoppas du hann suga av honom, du låg lika förbannat och knullade honom innan det var slut.”

-Nej. Nej, jag tog en fika. Jag umgicks bara. Det var F’s pojkvän som tyckte synd om mig att jag skulle sitta hemma ensam en lördagskväll.

”Det är massa karlar som stoppar in fingrar i din fitta. /…/ Jag säger saker bara för att jag älskar dig.”

-Förlåt, förlåt, förlåt.

”Jag ska fixa en thailändska och knulla skiten ur hon, hon kommer tycka om mig i alla fall, till skillnad från dig!”

-Förlåt, jag är äcklig, förlåt.

”Jag vill inte veta av dig längre. Det är nog nu. Mina kompisar tycker synd om mig, dom tycker att du ska lämna mig ifred. Dom förstår inte hur nån kan bete sig som du!”

-Men jag har inte gjort något med nån annan. Jag lovar. Förlåt, förlåt.

”Jag tycker du är äcklig. Var det värt det? Vi bråkade en hel kväll och du for dit ändå!”

-Men jag har känt mig så ensam. Förlåt. Jag ville träffa någon och umgås lite.

”Jag har träffat en gammal tjej ikväll på krogen, hon var jävligt vacker och hon blev glad över att träffa mig! När jag får en ny tjej ska jag berätta det för dig, det ska bli så jävla skönt. Hämnd, så ska du få känna hur det känns!”

-Förlåt, förlåt, förlåt.

”Du behandlar alla som skit, du är en skit! Du är bara äcklig för mig!”

Jag är bara äcklig, jag vet. Jag vet. Förlåt.

 

Dagens sanning är rå och avskalad. Hans sanning är min sanning. Jag litar på Hans ord. Det finns ingen ondska, bara sanning. Jag är djävulen personifierad. Han ska slippa mig. Jag blir till ruttna löv.

~ av S på juli 26, 2009.

14 svar to “”Du har knullat med honom, var det skönt?!””

 1. Jag vet inte vad jag ska kunna skriva för att hjälpa dig. Men jag vill verkligen hjälpa dig komma ur detta. Att säga att han är en jävla skithög som missbrukar dig totalt är en underdrift. Släpp inte dina vänner, släpp aldrig de nära du har som du kan prata med och prata med dem! Berätta allt. Lyssna på dem. Lita på att de vill dig väl och att du inte kan vara kvar hos honom.

  Du är värd så mycket mer.
  Alla är värda så mycket mer än det!

 2. För d första slut be om FÖRLÅT!!!!!!! Du är så jävla bra gumman och ingen får trampa på dig så här. Ingen människa i världen får säga så till dig. Försöker att dra upp dig ur hålet allt jag kan. Men d e bara du som kan ta steget upp. Tycker om dig som fan och stå på dig. Ulke in UK

 3. Verbal misshandel kallas det i verkligheten. Inte i hans verklighet och inte i den verklighet han gör till din. Hårda ord, men han kommer aldrig blåsa liv i dina vingar och låta dig lyfta, än mindre flyga.

  Jag önskar att jag kunde skydda dig, låta dig bygga ett bo under mina vingar som är starkare än dina. Låta dig få putsa vingarna och sedan visa dig hur vacker du är.

  Du är starkare an vad han är. Därför gör han dig svag. Ju starkare du blir ju hårdare kommer han gå fram. Tro mig – jag har varit där. Det är svårt att lämna men det är inte omöjligt.

  Värme och skydd.

 4. Låter som att det är han som har borderline och inte du; han behöver verkligen söka hjälp! (Han låter som mig. Tyvärr pratar jag också sådär mot min pojkvän. Det är hemskt att läsa. För jag tycker verkligen inte att du gjort något fel. Ändå reagerar jag likadant om min kille skulle gå och fika med en tjejkompis skulle jag fasen bli blå av ilska. Det är hemskt. Han behöver verkligen hjälp.)

  Och du ska inte behöva ta sån där skit. 😦 *kramar* Du är inte värdelös, det är han som är sjuk och behöver få hjälp.

 5. NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!!
  DU är inte äcklig, han är ju sjuk som säger såna saker till dig!
  Han är inte frisk.
  Du får fan inte sitta skamsen och säga förlåt när någon kallar dig såna saker!
  Du ska slå näven i bordet och stå upp för dig själv.
  Att han säger sånt om sina vänner känner jag igen.
  Det är bara för att såra.
  Bara för att han vill att du ska känna dig värdelös, bara för att han ska få dig att tro att det är DIG det är fel på.
  Fy fan för en sån jävla gris som han!
  Du kan inte sitta och ta det.
  Lämna honom, byt nr, flytta.
  Gör vad som krävs för att inte utsätta dig för honom igen.
  Jag vet att han är som en drog, du tror du behöver honom.
  Fel!
  Han kanske behöver dig, men du ska inte låta någon behandla dig så här!
  Snälla…stå upp för dig själv, du är bra!

  Kramar

 6. Hej hej, jag tycker att du ska dumpa din pojkvän eller vad det är och skaffa en pony. De är förstående och gosiga djur. Eller om en pony är för stor så skaffa en leguan. De är iofs oförstående och ogosiga, men vafan. Man kan ju inte få allt.

  mvh

 7. Hej cybervän. Önskar inte ens min värsta fiende att få höra det du blir kallad. Dumpa honom! Tro mig, det finns fler män därute. Trevliga rakryggade män som vågar vara snälla. KRAM

 8. Hehe kontrollfreak!

 9. jag kan inte säga mycket mer än att du förtjänar så himla mycket bättre, du förtjänar någon som kan älska dig, lita på dig och ta hand om dig när du behöver det. Ingen borde få ha det så som du, och oavsett vad han säger så är det sant.

 10. Fan, jag blir förbannad när jag läser ditt inlägg. Han har ingen rätt att behandla dig så!! Jag vet att han har svåra problem själv, men det är ingen ursäkt. Du är inte äcklig och du ska inte be om ursäkt. HAN ska be om ursäkt till dig på sina bara knän för det han sa. Tänker på dig gumman. Kramar

 11. älskling. du måste förstå att du är den finaste som finns.

 12. Det är fel, du vet att hans sanning inte är den rätta. Du vet att en missbrukare gör allt för att hävda sig själv, och förstår inte hur dom sårar sina nära och kära. Du måste tänka på dig själv, låt han då kräla… Men låt han göra det själv. Låt dig inte dras ner längre ner än vad du redan är. En medberoende behöver oxå få läka och få ro i själen.

  Tänker på dig.

  Sillen

  http://stolligt.blogg.se/

 13. Hej tösen.
  Ramla in på din blogg av en slump.
  Och jag vet hur det kan vara att ha boarderline problematik har det själv.
  Men tolerera inte det som han utsätter dig för.
  Han vet att du är svagare och kan trycka på känsliga punkter bara för att såra dig.
  han vet att han kan behandla dig hur som helst för att du inte har någon tilllit på dig själv.
  men du är du och du duger precis som du är.
  Låt inte psykopaten vinna över dig be strong
  kram Fia

 14. Kära vän! Tidigare i din kommentar på min blogg nämnde du, att du inte kanske har gått igenom lika mycket hemskheter som mig, men kära nån DU har oxå varit på besök i helvetet i mötet med djävulen själv!!! Förringa aldrig det du har genomlidit! Jämför aldrig andras lidanden med dina egna, fastän jag vet hur lätt det är att göra så. Jag jämför ju oxå emellanåt och tycker att andra har det tusen gånger värre. Starkt gjort av dig att lämna din fd!!! Vet själv hur svårt det är att lämna ngn man älskar eftersom personen ifråga misshandlar en. Varma kramar, Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: