Ångest

I bröstet. Hjärtkammaren. När det blir kaos i sinusknutan, hjärtslag om vartannat i otakt. Kan inte andas. Paralyserad från huvudet och ned. Ångesten. Den hoppar på, biter fast, trycker ned. Utan förvarning, ner i asfalten för att blöda lite.

Så jävla typiskt. Det var sol idag. Och blå himmel. Jag njöt. Jag trivdes. Skuttade omkring i min nyvunna frihet. Kalv på grönbete igen. Och nu, nu vägrar hjärtat slå och lungorna andas. Ligger på golvet med vidöppna ögon och skriker utan ljud.

 

När jag blir stor ska jag slippa att ha ångest.

~ av S på april 1, 2009.

4 svar to “Ångest”

  1. kram

  2. Tänker på dig.

  3. jag känner igen mig älsklingen min har samma sak som du.

    Mikael Landèn Stockholms Norra Psyk är den bäste i Sverige.

    Ta mod och ring honom
    Okänd

  4. Skickar en hälsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: