I was blind but now I see

Hunden är rädd. Han flåsar och skakar. Han höll fast mig och sa att ”mot mig har du inte en chans”. Nä. Det har jag nog inte. Men det är alkoholen som talar. Han är alkoholist. Visst, visst, jag har vägrat att inse klara fakta. Han dricker för mycket. För ofta. För tätt inpå. han blir en annan. Han blir våldsam. Och elak. Han slåss inte men han sårar med ord. Han blir ett barn på nytt, en egoistisk liten patetisk varelse som vägrar att leva i verkligheten, dövar sitt dåliga samvete och sina låga självkänsla med vilken alkoholhaltlig dryck som än står att finna. Och jag betalar. Med mig själv.

Welcome to Bordeline City, everybody. Hope you’ll enjoy this ride.

I was blind but now I see…

~ av S på december 25, 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: