Hur blev jag till ond?

Inga framsteg, ingen ljusning. Jag vågar inte ens skriva på bloggen. För att inte slösa bort tid som jag kan lägga på Honom. Annars blir Han arg. Dessutom kan man flirta med så många på internet. Och för att inte tala om MSN.

Hans kompisar säger att Han borde lämna mig nu, så fort Han kan. Hur blev det så? Hur blev jag en Hemsk och Vidig Människa? För det måste jag ju vara. Annars skulle dom inte säga så. Men jag vet, jag vet, jag bara upprepar mig själv, mening för mening. Som att sticka en socka för att sedan repa upp den och rulla tillbaka tråden på garnnystanet. Om och om igen.

Men det är mitt mörker. Mitt helvete. Jag sitter fast. Mitt emellan död och levande. Levande död. Genom dag efter dag, hoppas jag att Han ska vara på sitt bästa humör, så att vi kan vara glada båda två. För Han är en underbar människa, ibland. Det är bara som att det som är jag tar fram allt elakt hos Honom. Jag förstör Hans liv. Fastän jag gör mitt allra yttersta för att förgylla det. Hur gick det till? Hur blev jag till ond?

~ av S på december 11, 2008.

4 svar to “Hur blev jag till ond?”

  1. En liten tanke till,använd emailen om du vill…..

  2. följer din blogg, ville väl mest bara säga det. kram

  3. Du är inte ond! Du förstör ingens jävla liv, om han mår dåligt av dig är det hans ansvar att säga ifrån! Ta ingen sån skit.
    Nu ligger två nya inlägg uppe som jag behöver hjälp med :). Skriv gärna ditt mejl också ifall du vill ha uppdateringar via mejl. Kram P

  4. Jag förstår känslan, då jag själv har känt så. Det blir bättre, jag lovar!

    Vill förresten säga att vi har bytt bloggadress på Psykbryt. http://psykbryt.com är den nya- uppdatera gärna i din länklista.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: