I’ve lost myself

Ännu en dag av mitt liv försvinner förbi och jag står paralyserad och ser den glida förbi. Kanske att jag sträcker ut handen och försöker gripa tag, men inte når riktigt ända fram. Så här står jag tomhänt och undrar. Undrar, undrar, undrar. Om inte? Om om?

Har jag förlorat mig själv? Finns jag kvar alls? Bakom den andra personen jag har byggt upp framför mitt ansikte. Den personen som har förändrat varje centimeter från ursprungsoriginalet för att inte locka fram ilska, hat eller olustkänslor hos Honom. Kopian som sätter Honom före allt och alla. Men tänk om jag tittar bakom kopian och inser att det som en gång var jag, inte längre finns kvar…

 

I’ve lost myself.

~ av S på november 27, 2008.

3 svar to “I’ve lost myself”

 1. Varje dag du väntar för att bryta dig loss är en dag för länge.
  Kram

 2. Det som är du försvinner ALDRIG, de kanske sover ett tag för att det inte är tillåtet att vara du men du kommer hitta dig själv igen, du citerade en gång hon förtjänar hela himlen här, den låten borde du köra om och om igen för den säger allt,
  det är inte lätt när man är där du är men du är värd så mycket mer än detta, du måste gå så att den som är du får andas igen…
  som sagt- du förtjänar hela himlen å en mycket bättre man
  kramar

 3. Här finns en usträckhand….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: