To be continued

Jag är nollställd, helt enkelt oförstående inför det faktum att en person som antas älska mig kan vara så elak. Rent jävlig. ”Du tror att du är snygg när du ska ut, men du är bara äcklig”. Jag hör den meningen på repeat i mitt huvud, nu när jag för första gången på ett år ska gå ut, utan Honom. Härligt, den ackompanjerar min redan oförskämt höga självkänsla utmärkt.

Vidare så firade vi födelsedag i veckan, Hans. Men tyvärr blev firandet ingen succée då jag dagen innan äntligen vågat pressa ur mig att jag ville gå ut tillsammans med en kompis i helgen. Jag kunde lika gärna ta av mig förlovningsringen eftersom jag ändå redan levde som singel. Jajemen, klackarna i taket! Och Honom älskar jag. Det gör jag tydligen, annars skulle jag aldrig ha stannat. Men tydligt är att min hjärna inte alls förstår läget, eller tänker på mitt eget bästa.

Så jag fortsätter att vara handlingsoförmögen och uppgiven. Men vad säkert är, att fortsättning följer…

~ av S på oktober 17, 2008.

Ett svar to “To be continued”

  1. Jag känner igen mig i allt det du beskriver! Så har jag oxå haft det i mina tidigare relationer . Som tur är har jag nu en go och kärleksfull gubbe som öser komplimanger över mig. Vet inte hur det gick för dig och ditt förhållande än, har mycket att läsa!! En fråga, vill du berätta hur man gör så att mejladressen inte visas i kommentarsfälten? Jag har läsare som är kvinnor på flykt och bor i skyddade boenden. Det skulle vara bra att dölja deras mejladress. Tack för en jättegripande blogg! Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: