Han sa…

Såhär sa han:

”/…/försvinn ur mitt liv, det vore det bästa. Du älskar mig så fan heller. Jag vill inte vara med en sån som dig, nu får det vara nog. Jag orkar inte med dig. Hit är du inte välkommen. Jag tänkte direkt att bara jag kommer härifrån så pendlar jag dom 15 milen till jobbet varje dag med nöje. Jag vill inte ha dig. Jag är äcklad.”

~ av S på oktober 9, 2008.

Ett svar to “Han sa…”

  1. Hej! Jag såg din blogg och det verkar vara lite dystert, man vet aldrig vad som ska komma ske och det kallas för livets gåta. Kolla in en av mina bloggar ifall, du känner för det. Du gör som du vill. Ha det gott-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: