Back in high school

Ensam ikväll. Han har åkt till vårt/hans andra hem där långt borta och jag blev kvar. Har ju börjat skolan, ska läsa ett naturvetenskapligt/tekniskt basår (I’m back in high school!), i alla fall är det tänkt så, så jag behövde plugga.

Har inte mått dåligt, dåligt på länge nu, säkert en vecka eller tom två sedan senaste anfallet av kaos och katastrof. Väntar stormen efter lugnet eller är jag plötsligt botad?

Rädslan för att ha fastnat i ett destruktivt förhållande lever förvisso fortfarande kvar, den är inte botad. Hur vet man om någon är snäll emot en, egentligen? Finns det något formulär eller test jag kan fylla i och sedan få ett svar; ”Flest A:n, du har en pojkvän som behandlar dig som skit. Du bör omgående packa ihop dina saker och flytta, alternativt kicka ut honom. Du är värd så mycket bättre.” Jag menar, tänk om min pojkvän är snäll mot mig, men att jag bara är bortskämd, eller beter mig fel, och gör honom arg? Så att jag bara tror att han är dum, fastän han inte är det. Tänk om jag inte är värd mer än så här? Tänk om jag aldrig blir älskad, på riktigt, så att det känns?

~ av S på september 4, 2008.

Ett svar to “Back in high school”

  1. hej..
    angående borderlinesidan på psykbloggen..
    jag länkade till dej 🙂
    du får gärna skriva hur du skulle vilja bli bemött ufirån diagnosen av psykpersonalen.
    Kram P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: