Eftertanke

Mycket nu, motstridiga känslor i omlopp. A fick mig att tänka en hel del. Dock måste vi ha i tanke att jag skriver under censur, så mitt ordflöde är starkt begränsat. Men jag kanske inte är galen när allt kommer omkring. Kanske är det någon annan som är det. Eller så finns det helt enkelt spår av galenskap hos de flesta av oss.

Men jag har överlevt so far, inga misslyckade, eller lyckade, självmordsförsök. Jag står rätt upp och tittar smärtan i vitögat, och känner mig nästan, ja, modig för tillfället. Tack A för din visdom och medkänsla, jag är så glad att du är min vän!

~ av S på augusti 19, 2008.

Ett svar to “Eftertanke”

  1. Glad att du tar dej igenom smärtan!
    Vi växer när det gör ont!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: