My dream come true

Oj. Som en blixt från en klar himmel. En BRA blixt. Numera är man en ärbar kvinna, eller i alla fall nästan. Han gick ned på knä och friade. Till mig. Till MIG. Så nu är vi sammanlänkade, i guld. Tills vidare. Fast egentligen var vi redan sammanlänkade, inuti, men nu är vi det även materiellt. Och det är STORT!

Jag trodde aldrig det skulle hända mig. Att jag skulle få vara ensam alltid. Även om jag hade någon nu, så skulle han alltid gå, när det kom till sen. Men nu har jag Någon, som åtminstone har intentionen (man får inte hoppas för mycket, då blir man bara besviken) att vara med mig alltid, alltid.

 

You are my dream come true. ❤

~ av S på augusti 7, 2008.

Ett svar to “My dream come true”

  1. Grattis till guldet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: