Jag mår ju faktiskt bra ibland

Han har precis läst bloggen nu. Och Han menar att jag inte alls mår så dåligt som jag försöker påskina i bloggen. Men liksom, jag skriver ju här när jag mår dåligt för att få ut och bort alla never ending galna tankegångar som bara trasslar till sig mer och mer ju längre det går. Liksom för att strukturera upp och sortera i min tilltuffsade hjärnbark. Men Han har en poäng också, jag mår ju faktiskt bra ibland. Och det ska jag försöka att förmedla också. Tror jag.

Men jag önskar att jag kunde nå mitt mål och ta upp lite mer politiska och aktuella åsikter och funderingar också, men när jag mår dåligt är ju det mest aktuella som finns, i min hjärna, att jag mår dåligt. Lite av ett dilemma här. Hur ska jag lösa det? Hmmm. Jag får helt enkelt vara politisk och djup emellan ångestattackerna. Liksom lite ”AAAAH, ont, ont, ont” sen ”FRA, vad ska vi göra åt det?” sen igen ”AAAAH, jag dör, jag dör”. Då kommer min blogg att bli otroligt nyanserad, och mina åsikter säkert mycket nyskapande, eftersom man alltid är otroligt skarp mitt under en ”jag-vill-dö”-period… Haha.

~ av S på juli 28, 2008.

Ett svar to “Jag mår ju faktiskt bra ibland”

  1. Lite sådär fungerar jag med, ångest gör mej kreativ på nåt skumt sätt! Skönt att höra att du faktiskt kan må bra, tjejen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: