Kär granne har många namn…

Kan man annat än fnissa? Om inte, så förstår jag Heden, Mullo & Bagges granne med tuschpennan i alla fall… 🙂

 

Angående Den Stora Katastrofen så har jag klarat mig än så länge (kanske beroende på att jag sovit tills nu?! Aha!) Men jag hoppas att jag slipper bli så förlamad att jag inte kan röra mig imorgon, när jag ska jobba och vara normal, i världen tillsammans med andra normala.

~ av S på juli 22, 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: