Galen eller Normal?

Jag har nyss hängt upp tvätten och Han sover. Däckad. Jag är också full. Men rättar alla stavfel allt eftersom, vill ju inte verka obildad. Ha, ha, ha. Utekväll ikväll. Eller, Han har varit full sen i fredags eftermiddag, men ändå. Pubkväll ikväll. Trevligt osv. Inget kaos, inga trauman, ingenting. Normalt. Och jag bara undrar om jag spelar min roll jävligt bra, eller OM jag kan vara Normal? Och inte som igår, Galen. Är jag Galen eller Normal? Eller både och? Eller passar jag helt enkelt inte in i något fack? (Försökt att kategorisera mig om ni kan!)

Men jag har tänkt. Han är ju så svartsjuk. Men kanske är det mitt fel? Jag som gör så att Han blir arg, eller mitt beteende gör det? Hur hade jag själv reagerat i Hans situation? Vem är jag att döma någon annan? Jag älskar Honom så MYCKET, seriöst. Det finns ingen återvändo nu, det är Han jag vill ha. Om Han bara kunde FÖRSTÅ det.

Oh I need you love babe, yes you know it’s true. Oh I need your love babe, just like I need you… Jag behöver din kärlek, hör du det?

~ av S på juli 20, 2008.

Ett svar to “Galen eller Normal?”

  1. Det är inte du som gör fel. jag går själv i terapi pga att jag har problem med svartsjuka. Svartsjukan är oftast bara fantasier och ofta ligger grunden till den långt bak i tiden och därför sitter idéerna så djupt och är svårthanterliga för den som är svartsjuk. Om han anklagar dig för saker som egentligen är helt irrationella tycker jag att han borde ta hjälp av någon. första steget är att han måste förstå att det är ett problem och inte dölja det. det kommer göra det så mycket lättare för er båda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: