Den svenska psykvården är ett skämt

Så. Nu har det varit lugnt ett tag igen. Alla känslor är hanterabara och meningslösheten håller sig borta. Men jag är besviken, ingen doktor har ringt och kollat hur det går med den nya medicinen. INGEN. Och den är ju tämligen giftig då jag måste ta blodprov en gång i månaden för att kolla att jag inte blir förgiftad, så man undrar ju varför de inte bara hör av sig och kollar att allt går bra. Norrbottens läns landsting, skärpning! Er vård är redan under all kritik, lite mer måste ni väl ha att erbjuda?!

Och appropå det, i sommar får jag ingen vård alls från den psykiatriska avdelningen då alla är på semester. ”Min” kontakt kommer tillbaka i september. Och när jag och Han blev upprörda över det menade hon, min kontakt, att det inte fanns något att göra åt saken. Så, i princip, skulle man kunna säga åt en cancersjuk patient att, ”Nej tyvärr, du får inga cellgifter i sommar, alla läkare ska ha semester”.?! Nej, så skulle man nog inte säga. Men skillnaden är att mina sjukdom inte syns på några röntgenbilder, eller rent fysiskt. Så då kan man låtsas att den inte finns. Det är förjävligt! Och med tanke på det där mordet på Norba, hon som höggs till döds av en psyksjuk man i Sthlm nyss, så inser man att psykvården B E H Ö V E R mer resurser! den svenska psykvården är ett skämt, så som det ser ut idag!

 

Men nog om det, snart är det helg! 😀

~ av S på juli 11, 2008.

Ett svar to “Den svenska psykvården är ett skämt”

  1. Jag håller fullkomligt med. Psyk behöver MER resurser. När ska de börja inse det? När man nästintill dör pga att avd inte haft nog koll, när man kan gå till apoteket fastän man är lpt:ad? Eller när ännu fler osykldiga människor knivhöggs på gatan till döds.

    Vart i Norrbotten bor du? Själv är jag från Piteå.-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: