Huvudet upp och benen ner

Söndag igen. Är lite halvdeppig och bakfull men dock vid god vigör med huvudet upp och benen ner. Det har varit en intensiv helg as usual. Jag och Han kom hem till byn och huset på fredag eftermiddag, efter att ha haft en ordentlig diskussion huruvida jag skulle tvingas att vara chaufför eftersom Han med våld skulle dricka öl i bilen. Givetvis gick jag förlorande ur diskussionen och fick glatt sitta bakom ratten. Hemma i byn var det någon form av festligheter med öltält och dans och Brolle jr (där ser man). Så jag fick snabbt dricka ett par groggar och försöka komma i kapp Han så att vi kunde fara ut på galej. Vilket vi också gjorde.

Sedan blev vi även tvugna att vara fulla och odrägliga igår, men då grundade jag med rödvin istället för grogg, vilket tydligen ger en mer intensiv fylla. Detta vet jag eftersom att jag blev så jävla onykter att jag ramlade med cykeln på hemvägen, typ 100 m hemifrån, där jag låg med ansiktet i gruset, platt på mage, och förbannade den som gjort den jävligt guppiga och grusiga vägen som inte alls är fyllecyklingsvänlig.

Så det har väl varit en ganska stabil helg. Upp och ner inuti hela tiden, men inga katastrofer.

~ av S på juli 6, 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: