Förändra och förbättra

Nu är jag arg!

Jag vill förändra och förbättra min arbetsplats. Jag har miljontals intelligenta idéer som jag tyckere att alla borde lyssna på. Jag vill, jag vill, jag vill! Jag vill göra nånting! Jag bryr mig! Men, ingen vill lyssna, ingen orkar bry sig. Vil låter allt vara som det alltid har varit. Vi provar ingenting nytt.

AGGGGGNH!

Jag vet att jag kunde hjälpa till att göra det så mycket bättre om jag bara fick chansen. Men jag är bara en naiv idealist med halvfärdiga drömmar om en bättre värld.  Och för varje gång jag slås i ansiktet av  den brutala verkligheten tappar jag lite av gnistan. Men jag vägrar att ge upp. Jag vägrar att bli likgiltig. Jag ska skrika tills jag blir hes. Jag måste ha någonting att kämpa för. Sådana som jag måste kämpa, annars tar likgiltigheten över…

 

Hypomanisk nu eller bara engagerad? Hur ska jag veta? Förklara för mig. HUR ska jag veta?  

~ av S på juli 2, 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: