FRA och signalspaningslagen

Jag måste bara kommentera det här med FRA. Vilket genomslag! Alla tycks ha någonting att säga om denna nya lag som träder i kraft 2009. Alla ska övertygas, antingen att hålla med eller säga emot. Jag är kluven. Å ena sidan; har man ingenting att dölja så vad spelar det för roll, men å andra sidan så börjar Sverige likna Orwells London från boken ”1984” där alla är bevakade dygnt runt. Mycket känsliga fråga det här. Och mycket svår fråga. Vilket pris ska oskyldiga människor behöva betala för att stoppa terrorismen? Kan ingen längre ta eget ansvar för samhället utan måste vi övervakas av staten? Vart är världen på väg, egentligen? 

~ av S på juni 26, 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: