Reklamation

Ibland undrar man hur min hjärna fungerar. Antagligen inte så bra. Den liksom vägrar tänka normalt, och det är väl det hjärnan är till för. Reklamation, någon!

Men grattis till mig what so ever! Midsommarhelg förstörd. Ibland lyckas man. Eller åtminstone så säger Han det. Att jag har förstört Hans helg. Och är Hans helg förstörd så är min helg också det, underförstått. Och självklart. Jag kan inte fungera när jag vet att Han är arg. När Han säger att det bara är tomt inom honom nu, eftersom jag beter mig så sjukt. Och jag fattar ju inte ens att jag gör fel.

Och så börjas det igen, inuti mitt huvud; ”Du är en dålig människa! Ingen kan älska dig! Alla hatar dig! Dessutom är du ful och äcklig och en dålig flickvän! DÅLIG!” Och jag får lyssna på allt mitt bittra självhat, säkerligen hela helgen. Jag borde verkligen reklamera mitt huvud.

 

~ av S på juni 20, 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: